Het gaat om de kindjes.... en om de ouders

Gastouderopvang in Voorhout voor kinderen tussen 0 en 4 jaar.

Lente en Valentijn

Onze 2 kinderen (inmiddels 4 en 6) hebben genoten van hun tijd bij Radha. Het is als werkende ouder erg fijn om je kinderen met een gerust hart toe te kunnen vertrouwen aan een deskundige ouder, die oprecht - met liefde, warmte en aandacht - betrokken is bij het wel en wee van de kindjes.


Beide kinderen hebben een speciale, hechte band met Radha opgebouwd, heel bijzonder om te zien dat zij zich zo veilig en thuis in haar huis hebben gevoeld. Ook nu de kinderen inmiddels naar de basisschool gaan vinden ze het heerlijk om Radha zo nu en dan nog te kunnen zien.

Naast warm en liefdevol hebben wij gastouderopvang Twinkle Twinkle little kids ook als zeer deskundig en professioneel ervaren.

Lobke en Erwin

Jaydie

Radha is al 5 maanden onze vaste gastouder van Jaydie. We zijn erg tevreden over haar, koppelt goed terug.

Ze is heel vrolijk, beetje streng maar rechtvaardig. Dat vind ik wel erg belangrijk, want kinderen hebben regelmaat en structuur nodig.


Verder is ze heel schoon en netjes, wat wij erg belangrijk vinden. Ze doet ook wat we aan haar vragen. Het boekje wordt ook goed bijgehouden, zo kunnen we terug lezen wat wel of niet goed is gegaan en hoe de dag van Jaydie is verlopen.

En wat ook heel leuk is, is dat ze regelmatig filmpjes of foto's doorstuurt van Jaydie. Mail contact ervaren wij ook als prettig.

Kwan en Hans-Erik

Apoline en Arthur

Zowel onze zoon als dochter zijn door Radha opgevangen al vanaf dat zij 3 maanden oud waren.

Wij zijn zeer tevreden over de opvang, vooral omdat deze in een vertrouwde huiselijke kring plaatsvindt. Onze beide kinderen gingen er altijd met veel plezier heen.


Kortom, een lieve gastouderopvang waar wij onze kinderen altijd met een gerust hart naartoe brengen!

Nathalie en Serge

Tess

Wij zijn bij Radha gekomen omdat we een flexibele opvang nodig hadden. En dat is ze, ze denkt graag mee en is erg flexibel in het brengen en halen.


Ze is een hele betrokken, lieve gastouder met veel aandacht voor elk kind. Als ik haar hoor praten over onze dochter, merk je dat ze haar echt kent en begrijpt. Onze dochter gaat met veel.plezier, heeft altijd verhalen en vraagt regelmatig in vakanties of ze niet toch naar radha en haar vrienden mag.

Voor ons het teken dat wij de allerliefste gastouder hebben en het getroffen hebben!

Lisette en Cornelis

Max

Mijn zoontje Max is vanaf dat hij een baby was bij gastouder Radha van Twinkle twinkle little kids 4 dagen per week opgevangen. Max vond het daar fantastisch en beschouwde het echt als een tweede thuis, zo eigen voelde het voor hem.

Als ouders wil je niets liever dan dat je kindje zich veilig, geliefd en begrepen voelt. Alles van dit heeft Radha te bieden. Ze is heel zorgzaam, liefdevol maar ook rechtvaardig wat betreft het opvoeden.


Ze luistert naar jullie als ouders over hoe je wenst dat er met je kindje wordt omgegaan en zij speelt daar helemaal op in. Ook wil Radha altijd met je meedenken op het gebied van opvangen en daar ben ik als zelfstandig ondernemer heel erg blij mee geweest want soms lopen dingen net even anders als gepland.

Ik heb niets anders dan lof over haar en Max vraagt nog steeds wekelijks wanneer hij weer naar Radha mag en was toch enigszins teleurgesteld dat hij 4 was geworden en het basisschool traject van start moest gaan. Uiteindelijk was hij daar natuurlijk wel aan toe.

Met veel liefde en blijdschap kijken wij terug op 4 prachtige jaren met mooie herinneringen aan Radha en haar gezin. Dank je wel Radha voor al jullie lieve zorgen voor Max.

Esther en Pieter

Leonard

Radha is een geweldige oppas en een geweldige verzorger.

Onze zoon vindt het heerlijk, we zien het elke dag. Zij zorgt altijd voor de veiligheid en hygiƫne van ons kind. Wat is het belangrijkste voor ons. Onze zoon gaat met plezier naar haar toe. Hij voelt zich goed over haar en speelt geweldig.


Radha heeft ons hart en vertrouwen vanaf de eerste dagen gewonnen.

Izabela en Dawid

Gijs

Voor ons zoontje hadden wij snel een tijdelijke opvang nodig. Radha had nog een plekje en Gijs werd heel liefdevol opgevangen.


Radha is een lieve vrouw en goed met kinderen. Ik kan Gijs er met een gerust hart achterlaten.

Jeanette

Aiden

Zeer huiselijke opvang waarbij er oog is voor het individuele kind en zijn/haar behoeftes.

Radha let goed op de ontwikkeling van het kind en reageert daar goed op. Er is altijd goed contact en overleg.


Mijn kleine gaat altijd met plezier naar Radha, en komt altijd vrolijk thuis.

Demi

Tom

Mijn zoontje van 3 jaar heeft het hier super naar zijn zin.

Gastouder heeft een relaxte en open uitstraling wat erg fijn is voor de kinderen. We voelde ons gelijk op ons gemak. Mijn zoontje kan zichzelf zijn bij deze gastouder, wat erg belangrijk is voor zijn ontwikkeling.


Aanrader voor kinderen die wat meer persoonlijke aandacht nodig hebben, ze heeft daar namelijk alle tijd voor. Kind staat centraal.

Marcia